Terug naar nieuwsoverzicht

Webinar ‘Corona en Brandveiligheid’

Voor alle zorgprofessionals die zich bezighouden met brandveiligheid of BHV, organiseert De Zorg Brandveilig op dinsdag 1 december 2020 het webinar ‘Corona en brandveiligheid’. Van 15.00 tot 16.15 uur praten onze experts u online bij en beantwoorden zij al uw vragen.

Waarom dit webinar?

Door de corona-uitbraak heeft brandveiligheid in veel zorgorganisaties een andere prioriteit gekregen. Dat is logisch, maar het kan wel nadelige gevolgen hebben voor brandveiligheid in de toekomst. En dát willen we voorkomen. Daarom is het van groot belang om het onderwerp weer onder de aandacht te brengen in zorgorganisaties. Hoe dat moet? Dat bespreken we tijdens het webinar ‘Corona en brandveiligheid’ op 1 december om 15.00 uur.

Vragen? Stel ze tijdens het webinar aan onze experts!

In dit gratis webinar gaan zorgmedewerkers in gesprek met een BHV-deskundige en een brandveiligheidsdeskundige over de gevolgen van corona op brandveiligheid in zorgorganisaties en kijken we samen hoe we hiermee de komende tijd om kunnen gaan.

Voor, tijdens én na het webinar kunnen alle deelnemers vragen stellen aan de experts via de chat. Alle gestelde vragen worden achteraf mét antwoord per mail toegestuurd naar de deelnemers. Zo zorgen we ervoor dat álle vragen worden beantwoord.

Aanmelden

De inschrijving voor dit webinar is gesloten.

 

Let op: het webinar is enkel bedoeld en toegankelijk voor medewerkers uit de zorg die zich bezighouden met de dossiers BHV en brandveiligheid. Behoort u niet tot die groep? Dan wordt u verzocht om zich niet in te schrijven. 

Deel dit bericht