Terug naar nieuwsoverzicht

Het jaarprogramma van 2023

De komende jaren blijft het programma ‘De Zorg Brandveilig’ actief! In 2023 staan er ook weer bijeenkomsten en webinars op de planning. U vindt het volledige programma voor 2023 hieronder.

22 juni 2023: Webinar ‘Ontdek de kracht van samenwerken met de veiligheidsregio en het bevoegd gezag’

Tijdens dit webinar zal worden toegelicht hoe veiligheidsregio’s, de brandweer en het bevoegd gezag zijn ingericht, zich tot elkaar verhouden en wat zorginstellingen kunnen verwachten. Met welke vragen kunnen zorginstellingen bijvoorbeeld terecht bij veiligheidsregio’s en de brandweer en hoe kunnen ze dat aanpakken? Kijk hier voor meer informatie over het webinar en schrijf u direct in!

27 september 2023: Congres ‘Ontruimen in de zorg’

Er komt weer een congres aan! Op 27 september 2023 zijn medewerkers van zorginstellingen van harte uitgenodigd om kennis op te doen en te brengen tijdens het congres, wat dit jaar in het teken staat van dilemma’s bij ontruimen. Er zullen lezingen en workshops zijn over beleidsmatige en praktische onderwerpen. Er is maar beperkt plek en vol is vol. Wacht dus niet te lang met inschrijven. Meer informatie over het congres vindt u hier.

7 november 2023: Sessie ‘Brandveiligheid in de zorg voor bestuurders en hoger management’

Het derde evenement in 2023 is een sessie speciaal voor bestuurders en hoger management over bestuurlijke dilemma’s op het gebied van brandveiligheid in de zorg. Meer informatie over deze sessie vindt u binnenkort op onze website.

Deel dit bericht