Terug naar nieuwsoverzicht

20 april – Symposium Brandveiligheid meubilair en matrassen

Heeft u zich al ingeschreven? Graag nodigen wij u uit voor het symposium: Brandveiligheid meubilair en matrassen.

Al jaren pleiten het NIPV (voormalig IFV) en de brandweer voor een betere brandveiligheid van bekleed meubilair en matrassen. Waarom is dit zo noodzakelijk? Welke mogelijkheden zijn er om meubilair en matrassen brandveiliger te maken? En welke belemmeringen zijn er? Met dit symposium willen we de noodzaak en (on)mogelijkheden in beeld krijgen door beleidsmakers, brandweer én bedrijfsleven met elkaar in verbinding te brengen!

Voor wie?

Dit symposium is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de productie, inkoop en verkoop van bekleed meubilair en matrassen. Daarnaast is het interessant voor beleidsmakers werkzaam bij de brandweer of andere overheden. Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Programma

Diverse organisaties vertellen tijdens het symposium wat hun organisatie doet aan brandveiligheid van meubels en/of matrassen. Benieuwd naar het volledige programma?
Klik hier!

Waar en wanneer

Datum:             woensdag 20 april 2022
Tijd:                  09.30 uur – 15.30 uur
Locatie:            NIPV (voormalig IFV), Kemperbergerweg 783 in Arnhem
Catering:          inclusief lunch
Deelname:       kosteloos

Dit is een live bijeenkomst en niet online te volgen of terug te kijken.

Aanmelden

Meld u direct aan door hier het aanmeldformulier in te vullen. Circa een week van tevoren ontvangt u een bevestiging per mail met de praktische details.

Meer informatie?

Neem contact op met NIPV Kennisevents per mail op kennisevents@nipv.nl of bel 06-1886 8828.

Deel dit bericht