Terug naar nieuwsoverzicht

Webinar ‘Risicogestuurde brandveiligheid in de praktijk’

Het programma De Zorg Brandveilig draait inmiddels bijna tien jaar, en daarmee wordt ook de risicogestuurde benadering van brandveiligheid in de zorg al bijna een decennium lang aangemoedigd. Maar, hoever zijn we hier eigenlijk mee? Hoe gaat het en waar lopen we in de praktijk tegenaan? 

We nodigen u graag uit om op 30 november van 15.00 tot 16.15 uur deel te nemen aan dit webinar, waarin we stilstaan bij risicogestuurde brandveiligheid in de praktijk. Tijdens het webinar ontvangen we verschillende gasten vanuit de zorg en het werkveld van brandveiligheid, waarmee we in gesprek gaan over de aanpak. 

Vragen? Stel ze tijdens het webinar aan onze experts!

Natuurlijk is er ook weer de mogelijk om zelf mee te denken: u kunt bij uw inschrijving dilemma’s insturen, welke we bespreken tijdens het webinar. Ook tijdens het webinar kunt u vragen stellen en meedenken. 

Tijdens het webinar zijn aanwezig:

Wouter van der Horst (gespreksleider)
Joost Ebus (onderzoeker bij IFV, betrokken bij Aafje Smeetsland onderzoek)
Roy Witjes (medewerker veiligheid bij Rijnstate)
Hans Wijnbergen (medewerker veiligheid bij ’s Heeren Loo)

Aanmelden

Het webinar duurt 1 uur en is te bekijken via Microsoft Teams. U kunt zich via deze link aanmelden, waarna u voorafgaand aan het webinar een deelnamelink krijgt toegestuurd. Dit webinar is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met brandveiligheid in zorginstellingen. 

Deel dit bericht